Recuperari creante

Activitatea de recuperare creante se desfasoara in 2 etape

Etapele recuperarii creantelor:

  • telefoane;
  • notificari;
  • deplasari sediu/domiciliu, SMS;
  • etapa realizata de catre casa de avocatura colaboratoare si reprezinta declansarea procedurilor judiciare in vederea recuperarii creantei..

Pentru orice dosar (debitor) inaintat spre solutionare catre firma noastra, se percepe o taxa de operare in suma de 65 EURO+TVA, platibila la momentul predarii dosarului, pe baza de factura.

Recuperari creante:

  • In cazul in care aveti bilete la ordin sau cecuri refuzate la plata de banci pentru lipsa totala sau partiala de disponibil, cabinetul nostru partener de avocatura va poate reprezenta in vederea investirii acestora cu formula executorie si ulterior in cadrul procedurii de executare silita derulate cu ajutorul executorului judecatoresc.In cazul in care debitul nu se poate recupera pentru ca debitorul a intrat in procedura insolventei (faliment) Cabinetul nostru partener de avocatura poate derula procedura pana la finalizarea acesteia. In acest sens se pot promova cereri de admitere a creantei la masa credala, se participa la adunarile creditorilor, se urmareste activitatea administratorului judiciar sau a lichidatorului numit in cauza, se fac demersuri pentru atragerea raspunderii administratorului societatii aflate in procedura insolventei.
<